Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ....

...Kλειστή τώρα η Αμερικής

- Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας Evima Group αποφάσισε η Τράπεζα της Ελλάδος
- Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν αιφνίδια και παράτυπη ενέργεια
- Όπως και να 'χει όμως μετά το κλείσιμο της ασφαλιστικής περίπου 270.000ασφαλισμένοι, κυρίως ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει άμεσα να βρουν άλλη ασφαλιστική εταιρεία

Στον αέρα 270.000 ασφαλισμένοι στην EVIMA






















Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει έλλειμμα στην εταιρεία και πως μέχρι και την Παρασκευή η EVINA κατέβαλε κανονικά αποζημιώσεις, αλλά και τη μισθοδοσία.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι με την κίνηση αυτή 200 υπάλληλοι, 500 συνεργάτες και 1.000 ασφαλιστές της εταιρείας μένουν στο δρόμο, ενώ οι ασφαλισμένοι μπαίνουν σε περιπέτειες. Οι εργαζόμενοι λίγο πριν τις 10:00 προχώρησαν σε αποκλεισμό της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. 


Σε ότι αφορά στους ασφαλισμένους στην EVIΜA θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου ισχύουν για 30 ημέρες από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας της εταιρείας.

Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού οι ιδιοκτήτες οχημάτων οφείλουν να ασφαλιστούν σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία. Σε περίπτωση που προκαλέσουν ατύχημα εντός του διαστήματος των 30 ημερών, ο παθών θα αποζημιωθεί από το «Επικουρικό Κεφάλαιο Αστικής Ευθύνης εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων».

Το μέρος των ασφαλίστρων που έχει καταβληθεί για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία ανάκλησης έως τη λήξη ισχύος του ασφαλιστηρίου επιστρέφεται στους ασφαλισμένους από τον εκκαθαριστή. 

Εκκρεμείς δίκες συνεχίζονται από το Επικουρικό Κεφάλαιο.

Newsit.gr