Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟ: "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΓΚΕΡΟΑ


O Φιγκερόα ήταν στη κορυφή της πράσινης λίστας, με τον Αργεντινό επιθετικό να τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα!

Τις τελευταίες ώρες το gazzetta σας ενημέρωσε πως εκτός από τους Βασέλ και Γέλεν, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ζεστά την περίπτωση του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντίνος έμεινε ελεύθερος από την Έμελεκ και αργά το βράδυ της Τρίτης τα βρήκε με το Τριφύλλι για να έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
Εξάλλου από τον Παναθηναϊκό έδειχναν από την αρχή αισιόδοξοι για την υπόθεση του 32χρονου επιθετικού και τελικά ο Φάμπρι θα έχει άμεσα έναν φορ που έλειπε από το ρόστερ.

Who is who
Αν για κάτι δεν έχει παράπονο ο Φιγκερόα είναι για την πλούσια καριέρα του, με συμμετοχές σε Πριμέρα, Καμπιονάτο, αφού φόρεσε τη φανέλα της Βιγιαρεάλ τη διετία 2004-06, αλλά και τη Τζένοα την τριετία 2006-09. Μεγάλο ταλέντο που όμως δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει στο γήπεδο αυτά που ξέρει. Ο 31χρονος φλέρταρε τα τελευταία χρόνια με την Ελλάδα, καθώς Αρης, Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ  τον είχαν στη λίστα τους. Ο τελευταίος του σταθμός η Έμελεκ, όπου σε έναν χρόνο σκόραρε 15 τέρματα, ωστόσο το μέλλον του δεν θα είναι στο Εκουαδόρ. Μετά την απίστευτη διετία 2001-03, όπου έκανε «μαγικά» με τη Ροζάριο πετυχαίνοντας 35 γκολ, ήρθε και το 2004 με τα 21 τέρματα στην Κρουζ Αζούλ στην δεύτερη πιο παραχωγική σεζόν στην καριέρα του. Την προπέρσινη περίοδο... γεννήθηκε ξανά στη Ροζάριο, όπου σε μια σεζόν πέτυχε 12 γκολ! 

Στην Εθνική Αργεντινής έπαιξε ουσιαστικά μια χρονιά, τ0 2004-05, όπου σε 15 ματς πέτυχε 9 τέρματα, ωστόσο τραυματισμοί, αλλά και παραγκωνισμός σε μεγάλες ομάδες έφεραν και την αποχώρησή του. 

GAZZETTA.GR