Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ !

Ένοπλοι δράστες ξυλοκόπησαν υπάλληλο βενζινάδικου!

Φωτογραφία για Ιωάννινα: Ένοπλοι δράστες ξυλοκόπησαν υπάλληλο βενζινάδικου! Για όλη του τη ζωή θα θυμάται την προχθεσινή περιπέτειά του ένας 22χρονος υπάλληλος βενζινάδικου στην Ανατολή, όταν... δυο ένοπλα άτομα τον χτύπησαν άγρια για να του πάρουν τις εισπράξεις! 

Πρόκειται για την τρίτη παρόμοια ληστεία που γίνεται μέσα σε μόλις μια εβδομάδα στην Ήπειρο και σαφώς από κανέναν δεν περνά απαρατήρητη η σημαντική αύξηση τέτοιων κρουσμάτων, που δείχνουν ότι ...

...οι διάφοροι εγκληματίες δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ακόμη και για λίγα ευρώ.

Το περιστατικό Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέντε λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, δυο άγνωστοι άνδρες, που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μπήκαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων φορώντας κράνη. Με την απειλή μαχαιριού και αφού χτύπησαν τον 22χρονο υπάλληλο, τον ακινητοποίησαν και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ο νεαρός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Μετά από αναζητήσεις, λίγη ώρα μετά το συμβάν, βρέθηκε στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών, εγκαταλελειμμένη η κλεμμένη μοτοσικλέτα και ένα κράνος. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 


Αγριότητα…

Υπενθυμίζεται, ότι προ ημερών στην Πρέβεζα 4 άγνωστοι είχαν χτυπήσει έναν άνδρα για να του αρπάξουν 100 ευρώ (!), ενώ υπό την απειλή πιστολιού δυο άτομα ακινητοποίησαν υπάλληλο σούπερ μάρκετ στο Νεοχωρόπουλο, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και του πήραν περίπου 1500 ευρώ.

Πρόκειται για περιστατικά που προστίθενται στην αλυσίδα των ληστειών, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι σε έξαρση στην Ήπειρο. Μάλιστα, οι δράστες στις περισσότερες των περιπτώσεων εμφανίζουν πρωτόγνωρη αγριότητα απέναντι στα θύματά τους και σαν από θαύμα μέχρι σήμερα, δεν έχουν θρηνήσει κάποιο θύμα. Πιθανολογείται, ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες χτυπούν και φεύγουν για άλλα μέρη, για αυτό και κάποιες φορές είναι δύσκολη η σύλληψή τους από την ΕΛ.ΑΣ. Στο τέλος, όμως συλλαμβάνονται
proinoslogos.gr
NEWS NOW
CORFU NEWSit