Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΠΑΣ:ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΙ ΓΛΕΖΟΣ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

...θα κηδευτούν με λεφτά του λαού

Απάντηση γεμάτη χολή κατά του Μανώλη Γλέζου έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με αφορμή της δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι....

...η Χρυσή Αυγή είναιμία εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί ως «αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, κόμμα που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα».

Η απάντηση του Χρήστου Παππά


 Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη)


Από το Planet-Greece