Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ "ΠΑΠΑΔΙΑ" ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η σύζυγος σκότωσε τον 45χρονο άνδρα της
Νέα «παπαδιά» στη ΛαμίαΝέα υπόθεση «παπαδιάς» εκτυλίσσεται από χθες στη Λαμία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν 45χρονο, ήταν η σύζυγός του, μαζί με τον εραστή της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει...

... το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με πυροβόλο κυνηγετικό όπλο το οποίο έχει βρεθεί. Το θύμα πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, τον οποίο γνώριζε από παλιά. 
Newsbeast.gr