Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΣΤ ΓΚΙΚΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

…. τους χιλιάδες πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, που σε αυτή τη κρίσιμη εκλογική διαδικασία με στήριξαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστήρια Επιστολή Στέφανου Σωτ. Γκίκα προς τους πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων
 «Επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, που σε αυτή τη κρίσιμη εκλογική διαδικασία με στήριξαν με την ψήφο τους. Αν και 40 μόλις ψήφοι, μας στερούν - για την ώρα - την επιτυχία, και με την διαδικασία της επανακαταμέτρησης ανοικτή, θέλω να...
... διαβεβαιώσω τους πολίτες του Νομού μας, ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί - πάντα κοντά στον πολίτη - μέχρι την τελική δικαίωση που δεν θα αργήσει.

Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, χωρίς οικονομικά στηρίγματα, χωρίς πόλους εξουσίας μαζί μας, κόντρα στο τοπικό κομματικό κατεστημένο, με την επιχειρηματική και οικονομική «ελίτ» του τόπου μας να μας βλέπει μάλλον αδιάφορα και με μερίδα τοπικών ΜΜΕ να μας αντιπαλεύεται σε κάθε μας βήμα και παρόλα αυτά δείξαμε ότι το πολιτικό μας κεφάλαιο, όχι μόνο είναι ζωντανό αλλά βγαίνει και ενισχυμένο.

Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα τον ευρύτερο κύκλο των στελεχών του γραφείου μου, που δουλεύοντας άοκνα σε εθελοντική βάση, έκαναν την διαφορά και με την ενεργητικότητά τους, τη νεανική ορμή τους, την πίστη σε αξίες και ιδανικά, άνοιξαν το δρόμο της επιτυχίας. Επειδή δε τα στελέχη μας ούτε «επώνυμα» ήταν, ούτε έχουν «καρέκλες», αποδείξαμε ότι η δύναμη και το αισθητήριο του λαού είναι κυρίαρχα και αλάνθαστα, όπως και ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν αποκτώνται ως δια μαγείας, αλλά «κτίζονται» σε βάθος χρόνου…

Οι πολίτες λοιπόν αξιώνουν να συνεχίσω τον αγώνα μου και θα το κάνω.»