Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ:ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΣΟ....

Ένας ακόμη εθελοντικός καθαρισμός από την Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Καθαριοτητα 1.gifΜία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες της Νότιας Κέρκυρας, η παραλία του Ίσσου...υποφέρει!  Στις 20/5/2012, εθελοντές πολίτες της ευρύτερης περιοχής, προσπάθησαν να την καθαρίσουν και το κατάφεραν έως ένα μεγάλο βαθμό και μπράβο τους. Υπάρχει όμως ακόμη δουλειά να γίνει και ζήτησαν τη βοήθεια μας....

Ίσσος.jpgΈτσι λοιπόν το Σάββατο, 2/6/2012  στις 18:30 μμ, δίνουμε ραντεβού στο πάρκιν του Ίσσου για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια συμπολιτών μας! Απαραίτητα αξεσουάρ, αντηλιακό, καπέλο, άνετα παπούτσια και ρούχα....και πολύ καλή διάθεση για να αφήσουμε πίσω μας,  μία ακόμη παραλία καθαρή! Σε λίγο τα σχολεία ολοκληρώνουν την λειτουργία τους και όλοι μας, κυρίως οι μικροί μας φίλοι, ανυπομονούν να χαρούν τις θάλασσες και τις παραλίες μας. Δεν πρέπει αυτές να είναι καθαρές; Εννοείται πως ναι!


Παράκληση : Όσοι γνωρίζετε άτομα που μένουν ή δραστηριοποιούνται στην περιοχή και μπορούν να συμμετέχουν, παρακαλώ ενημερώστε τους....έχουμε όλοι όφελος  να είναι καθαρή η περιοχή μας, ειδικά οι επαγγελματίες!