Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:Ο ΣΤΕΦ ΓΚΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με τους νέους της Κέρκυρας
Συνάντηση με φοιτητές, νέους εργαζόμενους και άνεργους είχε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής, Στέφανος Γκίκας, την Κυριακή 19 Απριλίου 2012.

Ο κ. Γκίκας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με νέα παιδία, τα οποία του εξέφρασαν την μεγάλη αγωνία τους τόσο για το προσωπικό τους μέλλον, όσο και για ...

...αυτό της χώρας.

Απευθυνόμενος προς τους νέους, ο κ. Γκίκας δικαιολόγησε την απαισιοδοξία τους, αλλά τόνισε ότι υπάρχει επόμενη μέρα την οποία μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία, εάν βγει μία ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας, ο κ. Γκίκας σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι μεν υπερχρεωμένη, αλλά είναι συγχρόνως και μία πάμπλουτη χώρα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει επιτέλους να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και να ακολουθηθούν συγκεκριμένες πολιτικές, έτσι ώστε να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό και φυσικό μας πλούτο, την τεράστια αναξιοποίητη δημόσια περιουσία μας, την ηλιακή ενέργεια κλπ.

Επίσης παρουσίασε στους νέους τις επτά δράσεις για την Κέρκυρα που συμπεριλαμβάνονται στις προγραμματικές του θέσεις και στοχεύουν στην ανάπτυξη και  την αύξηση της απασχόλησης στο Νομό μας, αλλά δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στην νεανική επιχειρηματικότητα. Ο κ. Γκίκας είπε ότι στόχος είναι να μείνουν οι νέοι στη χώρα και για αυτό το λόγο θα πρέπει να δοθεί αγώνας για την νέα γενιά, η οποία είναι το μέλλον μας. Συμπλήρωσε δε, ότι και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει αναπτυξιακές πολιτικές με σκοπό μεταξύ άλλων την δραστική μείωση της ανεργίας.

Τέλος, ο κ. Γκίκας τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι να βγει ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αφού αυτό δεν αποτελεί κομματική αλαζονεία, αλλά Εθνική αναγκαιότητα.