Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ

Την Τρίτη μεταφέρεται η δήλωση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για το ντέρμπι και το πιθανό πριμ 1.000.000 ευρώ στους παίκτες του "τριφυλλιού". Είδε τους "Φαραώ" ο κατάσκοπος του πρίγκιπα.
Ένα 24ωρο αργότερα φαίνεται να μετατέθηκε το μήνυμα που αναμένονταν για το απόγευμα της Δευτέρας να στείλει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μέσω του συνεργάτη του αναφορικά με το ντέρμπι.

Ο υποψήφιος επενδύτης του "τριφυλλιού" θέλοντας να εμψυχώσει τους...
... ποδοσφαιριστές για το επικείμενο ντέρμπι του Σαββάτου (19:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ετοιμάζεται να στείλει μήνυμα για την ψυχολογική τους τόνωση με την ανακοίνωση του πριμ μαμούθ.
 Αυτό αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου την Τρίτη και μέσω του συνεργάτη του Βλάση Τσάκα θα διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα πως με ενδεχόμενη επιτυχία στο φαλητικό στάδιο θα μοιραστούν πριμ που θα αγγίζει το 1.000.000 εύρω.

Παράλληλα,  στο μήνυμα του ο Σαουδάραβας μεγιστάνας θα τοποθετηθεί στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της πλευράς Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον έλεγχο που πραγματοποιούν οι άνθρωποί του στα βιβλία της "πράσινης" ΠΑΕ.

Κατάσκοπος για τους "Φαραώ"

Στην Ντόχα του Κατάρ βρέθηκε άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Σουλτάν Αλ Σαούντ για να παρακολουθήσει και να κατασκοπεύσει δύο παίκτες της Εθνικής Αιγύπτου στο φιλικό με την Βραζιλία.

Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα