Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ

Αντώνης ΣαμαράςΤις δυο τελευταίες ημερες και ειδικα σημερα απο το πρωί ακουμε απο τα ΜΜΕ (μεσα μαζικης εξαπατησης), για κυβερνηση συνεργασίας, κυβερνηση συναίνεσης, κυβέρνηση σωτηριας, κυβερνηση εθνικής ενοτητας, κυβερνηση ευρυτερης αποδοχής...

...Τόσο μεγαλος πλουτος λεξεων και..προθέσεων που λες ρε παιδακι μου μπας και απόκτησαν ξαφνικα συνειδηση αυτοι που μας κυβερνανε και ειδανε το καλο αυτου του τοπου???....

Μπας και ξαφνικα φοβηθηκαν τις Ερινύες που τους καταδιώκουν στα ονειρα τους???...
Α μπα!!! Μην ξεγιελεστε!! Απλά αλλα λενε κι αλλα εννοούν....

Και τι κρυβεται πισω απ ολες αυτες τις πομπώδεις διατυπώσεις???..
Εγώ θα ελεγα:"κυβερνηση εθνικης κοροϊδίας, εθνικης καταστροφης, εθνικής λαίλαπας, εθνικής αφαίμαξης, εθνικης απαξίωσης, εθνικης φτώχειας, εθνικης εξαθλίωσης, εθνικης ξεφτίλας, εθνικης λ ε η λ α σ ι α ς"!! Διαλεχτε!!! Σίγουρα καποιος χαρακτηρισμός θα σας αντιπροσωπεύει!!!

Μπας και νομισατε ξαφνικά οτι τους επιασε ο πονος για τον φτωχό, τον ανεργο, τον συνταξιουχο????Μήπως για αυτους που εχουν καταστραφει κυριολεκτικα απο τον Αρμαγεδδών που εχει εξαπολύσει η υποτελης στα ξενα συμφεροντα κυβερνηση, και ψαχνουν στα σκουπιδια για να επιβιωσουν??

Μήπως για τα παιδια μας που δεν εχουν βιβλια, πετρελαιο να ζεσταθουν???..

Μήπως....μηπως....μηπως...χιλιαδες που θα μπορουσαν να γεμισουν χιλιαδες σελιδες!!!!

Όχι καλοι μου φιλοι, συμπολιτες, συναγωνιστες!!!!

Απλά πρεπει παση θυσια να υπακουσουν στις εντολες των αφεντικων τους στις Βρυξελλες, στην Γαλλια, στη Γερμανια και φυσικα στην τροικα και δ.ν.τ!!!

Οπως και να το πειτε ρε παιδια το νοημα και το αποτελεσμα δεν αλλαζει!!!!
Και τι εγινε αμα στο τιμονι της χωρας ερθει ο Λουκας, ο Λαναγιωτης, ο θοδωρος η ο Μητσος!!!!
Νομιζετε οτι ειστε καπετανιοι? Γελιεστε!! Μουτσοι της Μερκελ, του Σαρκοζι και της τροικας θα ειστε!!!

Κι οσο για μας......μας εχετε να σφουγγαριζουμε το καταστρωμα!!!! και να σας ευχαριστουμε και για τις βουρδουλιες που μας.....κερνατε!!!!

Καταστρεφετε οτι εχει απομεινει, στο περασμα σας και θελετε να σας ευγνωμωνουμε κι απο πανω???? ε οχι λοιπον!! Ηρθε η ωρα ο λαος να παρει τις τυχες του στα χερια του και να πεταξει στην χωματερη της ιστοριας ολους αυτους που εγραψαν τις πιο μαυρες σελιδες της τα τελευταια 50 χρονια!!!!

Δεν θα σας αφησουμε να καιτε αλλο τα ονειρα μας, τις ζωες μας, τα παιδια μας!!!
Δεν πα να την ονομασετε οπως θελετε την....κυβερνηση σας!!!!
Δεν σας πιστευουμε, δεν σας εμπιστευομαστε, δεν σας θ ε λ ο υ μ ε!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ AΠO TO FIMOTO