Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ....

Ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες του λαού για να σωθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών
       Η αδίστακτη και χωρίς προηγούμενο επίθεση στις ζωές όλων μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο χρονικός ορίζοντας του τέλους αυτού που εκείνοι ονομάζουν κρίση και εμείς κατά μέτωπο επίθεση του κεφαλαίου στα εργασιακά μας δικαιώματα και σε ότι απέμεινε από την κοινωνική πρόνοια που με τόσους αγώνες και ...
...θυσίες κατέκτησε ο εργαζόμενος λαός μας, μετατίθεται όλο και μακρύτερα. Και είναι σίγουρο πως όποτε η χώρα μπει ξανά σε «τροχιά ανάπτυξης» αυτή θα είναι για το συμφέρον των μονοπωλίων, του κεφαλαίου, των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και όχι για το συμφέρον του εργαζόμενου , αφού ως τότε θα τον έχουν συντρίψει και θα τον έχουν μετατρέψει σε εργαλείο στα χέρια των εργοδοτών. 

      Αυτό που το κεφάλαιο και οι υπηρέτες του ονομάζουν ανάπτυξη είναι η συνεχής αύξηση των κερδών τους και ταυτόχρονα η συνεχής μείωση του βιοτικού μας επιπέδου.
Γι’ αυτό και χρησιμοποιούν κάθε μέσο, όπως η επίθεση στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων στην Αθήνα τις 20/10 , του παρακράτους, που οδήγησε στο θάνατο του εργάτη διαδηλωτή.
      Μέσα σ’ αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται είναι επιτακτική πρακτική και ηθική ανάγκη ο κάθε εργαζόμενος να αντιδράσει οργανωμένα με σκοπό την ανατροπή του σχεδίου υποδούλωσης της εργατικής τάξης και των μεσαίων στρωμάτων. Με σκοπό να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να διεκδικήσει το πλούτο που του ανήκει.

Η  ΛΑΪΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΓΑΡΙΤΣΑΣ  συνεπής  στις  εξαγγελίες  της:
·        Ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες του λαού για να σωθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών
·        Ούτε ένα ευρώ για τη σταθερότητα της κυβέρνησης και της Ε.Ε
Καλεί όλους τους κατοίκους της Γαρίτσας:
1.     Να πληρώσουν σε αυτόματο μηχάνημα πληρωμών  οποιασδήποτε τράπεζας μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στο ηλεκτρικό ρεύμα του λογαριασμού, που θα παραλάβουν από τη ΔΕΗ
2.     Να παραδώσουν τους λογαριασμούς με τα χαράτσια στη ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,  ώστε να παραδοθούν μαζικά και οργανωμένα στη ΔΕΗ μαζί με τη γενναία άρνηση των κατοίκων της Γαρίτσας να προσφέρουν το μόχθο τους για να σωθούν τα μονοπώλια και οι υπηρέτες τους.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/11ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΣΤΡΑΤΙΑ)KAI ΩΡΑ 18:00.
Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί τους κατοίκους της Γαρίτσας, να μη διστάσουν ούτε στιγμή να απευθύνονται στα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής:
Ø ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΧΑΡΗΣ      6945290979             ΚΟΥΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ          6937416925
Ø ΔΑΦΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       6949309289              ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  6974708991
Ø ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   694806911                 ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ ΤΖΙΝΑ    6977882693


Στην ενότητα η δύναμή μας    –    Στους αγώνες μας η  νίκη!