Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

REUTERS:ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ


Η αλλαγή ηγεσίας στην ΕΚΤ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, θα σημάνει για την Ελλάδα μία περίοδο ακόμη πιο δύσκολων διαβουλεύσεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Όπως μεταδίδει το Reuters, η έλευση του ...
...Ντραγκι στη θέση του Ζαν Κλοντ Τρισέ που αποχωρεί από την ΕΚΤ το Νοέμβριο θα σημάνει την ίδια στιγμή και μία στροφή της ΕΚΤ εναντίον της Ελλάδας.

Η αλλαγή ηγεσίας στην ΕΚΤ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, θα σημάνει για την Ελλάδα μία περίοδο ακόμη πιο δύσκολων διαβουλεύσεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Όπως μεταδίδει το Reuters, η έλευση του Ντραγκι στη θέση του Ζαν Κλοντ Τρισέ που αποχωρεί από την ΕΚΤ το Νοέμβριο θα σημάνει την ίδια στιγμή και μία στροφή της ΕΚΤ εναντίον της Ελλάδας.
Το πρακτορείο κάνει λόγο και για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας στις 29 Νοεμβρίου. "Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές", αναφέρει χαρακτηριστικά και υποστηρίζει ότι η χώρα μας θα είχε ήδη οδηγηθεί σε πτώχευση εάν οι δανειστές της, πρωτίστως Γερμάνια και Γαλλία, ως κάτοχοι του μεγαλύτερου μέρους του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, ήταν έτοιμοι για μια τέτοια εξέλιξη.
Η 29η Νοεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Εurogroup στις Κάννες της Γαλλίας φαντάζει ως μια πιθανή ημερομηνία για την ανακοίνωση της πτώχευσης της Ελλάδας.
Σοφοκλεους in