Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

O ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Στέφανος Γκίκας: «Οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την θετική ψήφο τους στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων!»
 Με αφορμή την ψήφιση επί της αρχής, του πολυνομοσχεδίου από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την θετική ψήφο τους στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Έλληνες πολίτες δεν...
... αντέχουν άλλα βάρη, ότι έχουν ήδη ξεπεράσει τα όριά τους και αντιμετωπίζουν πια έντονα το φάσμα της φτώχειας και της ανέχειας?

Δεν αντιλαμβάνονται ότι η αξιοπρέπεια των Ελλήνων πλήττεται βάναυσα, η Εθνική κυριαρχία απειλείται και η κοινωνική συνοχή διαλύεται?

Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει συγκροτημένο κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά ένα συνονθύλευμα άδικων, ακατανόητων και ληστρικών μέτρων που επιβάλει μια κυβέρνηση σε πανικό, που έχει απωλέσει τον έλεγχο και έχει παραδώσει τα πάντα στη Τρόικα?

Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι όπως είναι γαντζωμένοι στην εξουσία, οδηγούν τη χώρα νομοτελειακά, στην πτώχευση και στον οικονομικό μαρασμό?

Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κυβερνητική και κρατική παραλυσία, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα ζωτικά εθνικά μας συμφέροντα και τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα?

Μία μόνον καλή υπηρεσία προς το Έθνος, μπορεί να προσφέρει πλέον αυτή η κυβέρνηση. Να προκηρύξει άμεσα εκλογές και να αφήσει τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εκλογές εδώ και τώρα!»