Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ...ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ!

Στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Εργοτέλη ο Αλ Σαούντ
Σας μιλάει... ο πρίγκηπας!Φαίνεται πως πρίγκιπας χωρίς πέπλο… μυστηρίου δεν γίνεται! Στην Τζέντα όπου βρίσκεται ο Βλάσης Τσάκας δεν είναι μόνος, αλλά έχει δίπλα του τον Αλ Σαούντ ο οποίος δέχτηκε να μιλήσει στο τηλέφωνο με Έλληνες δημοσιογράφους και δηλώνει πως θα προσπαθήσει να έρθει και να παρακολουθήσει το...
... παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη!

Έτσι, όσοι Έλληνες δημοσιογράφοι καλούν τον Βλάση Τσάκα, έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τον Αλ Σαούντ, ο οποίος όμως, δεν θέλει να τα πει και στον αέρα.

Πάντως, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία άφιξης του πρίγκιπα στην Ελλάδα αν και επί της ουσίας, ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει το πότε θα φτάσει υπογεγραμμένο και επικυρωμένο ως γνήσιο το προσχέδιο για τον Παναθηναϊκό.
 

Σύμφωνα με τον κ. Τσάκα, αυτό ενδέχεται να συμβεί ακόμη και εντός της ημέρας -σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική του μορφή- ενώ η άφιξη του συνεργάτη του πρίγκιπα στη χώρα μας την Τετάρτη, όταν και θα παραδώσει το έγγραφο στον πληρεξούσιο δικηγόρο προκειμένου να τρέξουν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πηγή:
 sportfm.gr