Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .....


...στις 21 Δεκεμβρίου του 2012;
                                                                                         Γράφει η Αnnie Cristof 
Σύμφωνα με παρατηρητές των Μάγια, ο κόσμος θα τελειώσει το 2012.Αυτό όμως είναι μια εσφαλμένη άποψη. Ο κόσμος δε θα τελειώσει, θα μεταμορφωθεί. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ενδιάμεσο του τέταρτου και πέμπτου Ήλιου ,δηλαδή ζούμε τη στιγμή της...

... μετάβασης. Καθώς διανύουμε αυτή τη μετάβαση, υπάρχει μια κολοσσιαία παγκόσμια σύγκλιση περιβαλλοντικής καταστροφής, κοινωνικό  χάος, πόλεμοι και συν τελούμενες αλλαγές της γης.
   Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει με διαφορετικό όμως τρόπο. Οι υλικές δομές θα αλλάξουν και  θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πιο ανθρώπινοι. Αυτή η εποχή είναι η πιο σημαντική των προφητειών και των ημερολογίων των Μάγια.
    Οι φύλακες  της Ημέρας των Μάγια βλέπουν την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012 ως μια αναγέννηση, την έναρξη του Κόσμου του πέμπτου Ήλιου. Θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής που προκύπτει και καθορίζεται από τον ηλιακό μεσημβρινό που διασταυρώνεται με τον χρόνια, ο ήλιος ανατέλλει στη σύνοδο με το σημείο τομής του Ιερού Δέντρου, ένα δέντρο που υπενθυμίζουν όλες οι πνευματικές παραδόσεις του κόσμου.
Όλο αυτό θα ανοίξει ένα κανάλι για την κοσμική ενέργεια, για να ρέει μέσα από τη γη καθαρίζοντας  την ίδια αλλά και όλα όσα κατοικούν πάνω σ' αυτή.
   Ζούμε σε έναν κόσμο ενέργειας. Ένα σημαντικό έργο αυτή τη στιγμή είναι να μάθουμε να αισθανόμαστε ή να βλέπουμε  την ενέργεια του καθενός και των πάντων.
Η μεγαλύτερη σοφία είναι στην απλότητα. Αγάπη, σεβασμός, ανοχή, μοίρασμα, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση.
Βρείτε την καρδιά σας και θα βρείτε το δρόμο σας.