Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ....ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 «Πρέπει να χτίσουν πολλές φυλακές για να μας βάλουν όλους μέσα»
Δεν θέλω να είμαι προφήτης κακών εξελίξεων αλλά υποψιάζομαι ότι θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές χρησιμοποιώντας την ίδια την “Ανωνυμία.”
Το πιθανότερο λοιπόν για εμένα είναι να μπουν ανώνυμοι εγκάθετοι τους μέσα στα blocks και να αρχίσουν να γράφουν απίστευτα πράγματα από βρισιές μέχρι απειλές και ότι άλλο μπορεί να...
... φανταστεί ο νους μας, με σκοπό να βγουν αυτοί οι κύριοι και η επίσημη πολιτεία και να πουν ότι τα blocks και οι ανώνυμοι blockers είναι επικίνδυνοι και μπορεί να έχουν σχέση ακόμα και με την “Τρομοκρατία”. Για να περάσουν έτσι ότι οι ανώνυμοι blockers είναι οι εχθροί της Δημοκρατίας μας, σε αντίθεση με τις φυλλάδες και τα κανάλια τους που ενημερώνου τον κόσμο αντικειμενικά.
Κύριοι μία είναι η λύση, οι περισσότεροι από εμάς (εκτός κάποιους ελάχιστους που δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν) γράφουμε πράγματα που είναι γνωστά και τα ξέρει όλη η Ελληνική κοινωνία. Απλά εμείς βοηθάμε οι ψίθυροι να γίνονται φωνές και μπορεί αργότερα να μεταποιηθούν και σε πράξεις που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό.
H λύση λοιπόν είναι η επωνυμία όλων μας για να καταλάβουν ότι δεν τους φοβόμαστε!!! 
Στο κάτω κάτω πρέπει να χτίσουν πολλές φυλακές για να μας βάλουν όλους μέσα!!!
Γιάννης Πρεβενιό