Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΦΑΙΑΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ...

ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν. ΠΑΡΓΙΝΟΥ  «Το Τάγμα της ελπίδας»KAI ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   
 Μετά από την Κέρκυρα, η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε τον Νίκο Παργινό στην παρουσίαση το βιβλίο του «Το Τάγμα της ελπίδας», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου  2011.
Την εκδήλωση στήριξε και διαφήμισε ο...
... Σύλλογος Κερκυραίων  Β. Ελλάδος
«Οι Φαίακες», στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου . Επίσης το παρόν έδωσαν πολλοί Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα η αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου  «ΙΑΝΟΣ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους), στο οποίο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, να είναι κατάμεστη.
Την παρουσίαση επιμελήθηκαν οι εκδόσεις  «Σύγχρονοι Ορίζοντες» και μίλησαν ,
Ο Βαγγέλης Τασιόπουλος ποιητής  και η Μαρία Αμανατίδου  δημοσιογράφος –εκδότρια του περιοδικού « Provocateur». Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε με πολύ εύστοχο και γλαφυρό τρόπο ο κερκυραίος ηθοποιός Γιάννης Περδίκης.
Χαιρετισμό εκ μέρους των Φαιάκων της Θεσσαλονίκης απεύθυνε ο Γιάννης Καλαιτζόγλου,  ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους  συνεχάρη δε τον  συγγραφέα Νίκο Παργινό για το έργο του. Επίσης αναφέρθηκε  στην προσφορά του συλλόγου και την συμπαράσταση του προς όλους τους συμπατριώτες που έχουν παρουσιάσει ή επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους και  να ενεργοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη και στην Β. Ελλάδα γενικότερα.
Το βιβλίο του Νίκου είχε μεγάλη απήχηση σε όλους τους προσκεκλημένους και ο συγγραφέας εδέχθη θερμότατα συγχαρητήρια και ευχές.
.