Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

Την απόφασή του να μην πληρώσει το τέλος ακινήτων ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Καλεί τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταβάλλουν το αντίτιμο του λογαριασμού της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών
Μετά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, αρνείται να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων.
Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι θα δώσει το ποσό που του αναλογεί στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).
Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της...
... διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας  ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, υπέρ της ΔΕΗ, μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στις υπηρεσίες της για το ηλεκτρικό ρεύμα και το υπόλοιπο ποσό που αφορά το ειδικό τέλος για τα ακίνητα θα το δώσει στο ΚΕΘΕΑ.
Κάλεσε μάλιστα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές να καταθέσουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών το αντίτιμο του λογαριασμού της ΔΕΗ και να αρνηθούν να καταβάλουν την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα.
Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την πράξη αυτή πολιτική, αλληλεγγύης και ταυτόχρονα συμβολική.
 news247.gr