Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ Ο....

...ιδιοκτήτης του Romeo Νίκος Γιγουρτάκης
Την τελευταία του πνοή άφησε ο νεαρός επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Romeo, Νίκος Γιγουρτάκης, ο "Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας", o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.
Ο 30χρονος επιχειρηματίας "είπε" πολύ ξαφνικά το αντίο καθώς μέχρι την Τρίτη (12.10) ήταν μια χαρά, πήγε μάλιστα και στο γυμναστήριο, σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον.
Ο Νίκος Γιγουρτάκης γεννήθηκε το 1981 και είχε πάρει δίπλωμα στον τομέα της...

... Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University. Λάτρης της καλής ζωής, θεωρείτο από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της Αθήνας.
O ίδιος συνήθιζε να απασχολεί τις κοσμικές στήλες είτε με την προσωπική του ζωή, είτε με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.
Κατά καιρούς του είχαν αποδοθεί σχέσεις με γνωστές καλλιτέχνιδες αλλά και μοντέλα, όπως η Χριστίνα Κολέτσα, η Έφη Κυριάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τα ειδύλλια του ήταν συνήθως μικρής διαρκείας, πάντα όμως έντονα δίπλα σε αναγνωρίσιμα και εκρηκτικά πρόσωπα.
Λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων, ο Mr Romeo όπως τον χαρακτήριζαν, οδηγούσε μια ασημί Hummer. Όσο για τις διακοπές του; Πρώτος του και εξωτικός προορισμός ήταν το Μπαλί, σε ένα πολυτελέστατο resort το Majapahit Beach Villas, με 4 πολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα.
Ο Νίκος διατηρούσε δύο καταπληκτικά σπίτια στη Σίφνο (που είναι το αγαπημένο του νησί) και στα Χανιά της Κρήτης απ’ όπου κατάγεται. 
Το γεμάτο από τατουάζ σώμα του το έκανε ακόμη πιο θελκτικό στα μάτια πολλών γυναικών που ήθελαν να γίνουν έστω για λίγο το ταίρι του. Μάλιστα, ο ίδιος φρόντιζε το σώμα του, καθώς γυμναζόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν.


Όλοι οι φίλοι του μιλούν για το χιούμορ που τον διέκρινε, μη μπορώντας να πιστέψουν το άδικο τέλος του, που ήρθε τόσο νωρίς.
Newsit.gr